Asukasinfo

Taloyhtiöön muuttavan uuden asukkaan tulee tehdä muuttoilmoitus väestörekisteriin sekä huoltoliikkeelle, joka vaihtaa nimen oveen ja rappukäytävän nimitauluun. Asunnon ostajan tulee toimittaa myös kopio kauppakirjasta ja tosite varainsiirtoveron maksusta meille ja toimitamme uudet vastikepankkisiirrot. Samalla tulee ilmoittaa asuntoon muiden muuttavien nimet ja henkilötiedot.

HUOM! Muuttoilmoitus tehtävä myös talosta pois muuttaessa!

Uuden AOYL:n mukaan asukkaan tulee tehdä huoneistossa suoritettavista remonteista ilmoitus taloyhtiön hallitukselle hyväksyttäväksi. 

Pintaremontti, kuten tapetointi ja maalaus, ei vaadi ilmoitusta. Ilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisena sähköpostitse tai lomakkeella. Hallitus käsittelee ja hyväksyy ilmoituksen.

Uuden asbestilain mukaan kaikista purkutöistä tulee tehdä asbestikartoitus ja raportista toimitettava kopio isännöitsijälle. Samaa raporttia ei voida kuitenkaan hyödyntää muihin asuntoihin, vaikka ne olisivat identtisiä keskenään.

Kylpyhuoneremonttia tehtäessä taloyhtiön edustaja suorittaa vesieristeen tarkistuksen. Lisätietoja tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Lattiaremonttia tehtäessä on aina asennettava lattiamateriaalin vaatima äänieristys, vaikka asuisit ensimmäisessä kerroksessa. Äänet kulkeutuvat myös sivusuuntaisesti ja usein mitä erikoisemmilla tavoilla rakenteissa.

Muista aina ilmoittaa naapureille mahdollisesta meluhaitasta esim. ilmoitustaululla tai rappukäytävällä. Kerrothan mahdollisista vesikatkoista ja remontin arvioidusta kestosta. Runkoäänien aiheuttaminen hiljaisuuden aikana on ehdottomasti kielletty.

Lisää infoa huoneistoremonteista täältä.

HUOM! Remonttia ei saa aloittaa ennen hallituksen hyväksyntää!

Lisäavaintilaukset ja tiedustelut vapaista autopaikoista ottamalla yhteyttä meihin. Tarkistamme vapaiden autopaikkojen tilanteen ja mikäli vapaita paikkoja ei ole, voimme merkitä jonotuslistaan. Autopaikka-asiat ja avainten lisätilaukset toimistonumerostamme 03-2611755 arkisin klo 10-17 välisenä aikana.

Maksulliset todistukset ym. paperit voi tilata meiltä lomakkeella, tai puhelimitse  numerosta 03-2611755 arkisin klo 10-17 välisenä aikana.

Voit lukea tietosuoja- ja rekisteriselosteemme täältä.