ETUSIVU            ASUKASINFO            SIJAINTI            YHTEYSTIEDOT

ASUKASINFO


Uusi asukas

Taloyhtiöön muuttavan uuden asukkaan tulee tehdä muuttoilmoitus väestörekisteriin sekä huoltoliikkeelle, joka vaihtaa nimen oveen ja rappukäytävän nimitauluun. Asunnon ostajan tulee toimittaa myös kopio kauppakirjasta ja tosite varainsiirtoveron maksusta meille ja toimitamme uudet vastikepankkisiirrot. Samalla tulee ilmoittaa asuntoon muiden muuttavien nimet ja henkilötiedot.

HUOM! Muuttoilmoitus tehtävä myös talosta pois muuttaessa!

Remontti huoneistossa

Uuden AOYL:n mukaan asukkaan tulee tehdä huoneistossa suoritettavista remonteista ilmoitus taloyhtiön hallitukselle hyväksyttäväksi. Pintaremontti, kuten tapetointi ja maalaus, ei vaadi ilmoitusta. Ilmoituksen voi tehdä oheisella lomakkeella tai vapaamuotoisena sähköpostitse jne.. Hallitus käsittelee ja hyväksyy ilmoituksen.

Uuden asbestilain mukaan kaikista purkutöistä tulee tehdä asbestikartoitus ja raportista toimitettava kopio isännöitsijälle. Samaa raporttia ei voida kuitenkaan hyödyntää muihin asuntoihin, vaikka ne olisivat identtisiä keskenään.

Kylpyhuoneremonttia tehtäessä taloyhtiön edustaja suorittaa vesieristeen tarkistuksen. Lisätietoja tarvittaessa ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Lattiaremonttia tehtäessä on aina asennettava lattiamateriaalin vaatima äänieristys, vaikka asuisit ensimmäisessä kerroksessa. Äänet kulkeutuvat myös sivusuuntaisesti ja usein mitä erikoisemmilla tavoilla rakenteissa.

HUOM! Muista aina ilmoittaa naapureille mahdollisesta meluhaitasta esim. ilmoitustaululla tai rappukäytävällä. Kerrothan mahdollisista vesikatkoista ja remontin arvioidusta kestosta. Runkoäänien aiheuttaminen hiljaisuuden aikana on ehdottomasti kielletty.

Lisää infoa huoneistoremonteista täältä.

Ladattava lomake täältä.

HUOM! Remonttia ei saa aloittaa ennen hallituksen hyväksyntää!

Lisäavaintilaukset ja autopaikat

Lisäavaintilaukset ja tiedustelut vapaista autopaikoista ottamalla yhteyttä meihin. Tarkistamme vapaiden autopaikkojen tilanteen ja mikäli vapaita paikkoja ei ole, voimme merkitä jonotuslistaan. Autopaikka-asiat ja avainten lisätilaukset toimistonumerostamme 03-2611755 arkisin klo 10-17 välisenä aikana.

Isännöitsijäntodistus, talonkirjaote ym.

Maksulliset todistukset ym. paperit voi tilata meiltä sähköpostilla tai puhelimitse. Tilaukset toimisto@kalevanisannointi.com tai 03-2611755 arkisin klo 10-17 välisenä aikana.

Muut kysymykset

Vastaamme mielellämme myös muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse. Lisää käytännöllistä infoa löytyy myös osoitteesta www.taloyhtio.net